Produs adaugat in cos
Continua Vezi cos
<

Cum pot lansa o comanda

Cum pot lansa o comanda

IMPORTANT ! Comenzile sosite incepand cu vineri dupa ora 12 si pana luni dimineata vor fi procesate luni, in ordinea sosirii. In cazul in care volumul comenzilor depaseste capacitatea noastra de procesare, acestea vor fi procesate in urmatoarea zi.

 

Valoarea minima a comenzii este de 100 RON.

 

RAFAELO ART doreste sa vina in intampinarea clientului si incearca sa scurteze cat mai mult drumul de la magazin la dvs, astfel comanda se poate face in urmatoarele moduri:

 

Comanda on-line

1. Creaţi-vă un cont pe site. Pentru a ne face colaborarea cat mai simpla completati toate date solicitate. Dacă aveţi un cont pe site, autentificaţi-vă.

2. Alegeţi produsele dorite. Tineţi cont de ocazie şi de persoana care le va primi. Consultaţi cu atenţie detaliile produselor si apoi selectaţi produsul dorit. Folosiţi butonul "ADAUGA IN COS".

3. Folosiţi opţiunile disponibile pentru a verifica cantităţile de produse comandate. Puteţi adăuga sau şterge anumite produse din Coşul de cumpărături.
După ce aţi ales produsele care vă interesează, folosiţi butonul "CUMPARA"

4. Introduceţi corect "DATELE DE LIVRARE". Este extrem de important să oferiţi adresa completă şi corectă pentru ca livrarea să fie realizată în condiţii optime.

5. Introduceţi "Datele de facturare". O factură proformă va fi emisă si trimisă pe email-ul dvs., folosind aceste date.

6. "Modul de plată". Puteţi realiza plata prin intermediul băncii sau ramburs, în momentul primirii coletului.

Comanda telefonica

Sună la 0766 420 578 sau 0742 021 074, și un agent de vanzari va prelua comanda.

Comanda prin e-mail
Trimite comanda la una din adresele de e-mail: rafaeloartist@gmail.com  office@rafaeloartist.ro  sau rafaeloartist@yahoo.com 

 

Program de lucru:
Luni - Vineri : 08.00-16.00
Sambata si Duminica: Închis